Közös köles Stock fotók, Közös köles Jogdíjmentes képek - Page 2 | Depositphotos®

Közös köles

Tartalom

  közös köles

  Mind a vadon élő őse, mind a proso köles eredeti őshonosítása ismeretlen, de először együttesen jelenik meg mind a Transkaukáziában, mind Kínában mintegy évvel ezelőtt, ami azt sugallja, hogy minden területen önállóan háziasítottak. Az Egyesült Államokban a proso-t főleg madármagra termesztik. Egészséges ételként kerül értékesítésre, közös köles gluténhiánya miatt a búza nem tolerálható emberek étrendjébe is belefoglalható.

  közös köles

  A nevet a köles orosz, ukrán, fehérorosz, szerb, macedón, bolgár, lengyel, bosnyák, cseh, szlovák, szlovén, horvát, proso általános szláv általános és generikus nevéből származik. A Proso jól alkalmazkodik számos talaj- és éghajlati viszonyhoz; rövid növekedési szezonja van, és kevés vízre van szüksége. A proso vízigénye valószínűleg a legnagyobb gabonafélék közül a legalacsonyabb.

  közös köles

  Kiváló termény a szárazföldi és a nem szántóföldi gazdálkodás számára. A Proso köles egy éves fű, amelynek növények átlagos magassága cm 4 láb. A kukoricához hasonlóan C4 fotoszintézis is van.

  közös köles

  A magfejek csokrokban nőnek. A magok kicsi 2—3 mm vagy 0,1 hüvelykés lehetnek krémek, sárga, narancssárga vagy barna színűek. A Proso egy éves fű, mint minden más köles, de nem szorosan kapcsolódik a gyöngy köles, foxtail köles, ujjburokhoz vagy a barnyard kölesekhez.

  közös köles