Ultrahang kezelés – amit érdemes tudni - Dr. Zátrok Zsolt blog

Artrózisos kézkezelés, Ajándékkártya

Sulfivit kénes gyógyfürdő koncentrátum 500ml részletes leírása

Savasodás okai: Napjaink táplálkozása, a túlzott mértékű húsfogyasztás és  mozgásszegény életmód mind felelőssek a szervezet egyensúlyának felborulásában. A megfelelő anyagcsere folyamatokhoz sav-bázis egyensúly megléte szükséges.

Ha ez felborul, bekövetkezik az acidózis- az elsavasodás.

Reumatikus bántalmak, panaszok kezelésmódja Szerző: WEBBeteg - Farkas Lehel, gyógymasszőr A végtagokban jelentkező erős fájdalommal járó állapot az érintett ízületek deformálódását, pusztulását okozhatja, ami jelentősen korlátozza a mozgást. Az ízületeket érintő problémák közül az artrózis a túlzott igénybevétel miatt alakul ki. Reumatikus megbetegedéseknek több típusa is létezik, amelyek hasonló tünetekkel rendelkeznek, ámde mindegyik más-más fizikai bántalmakat okoz.

Ennek következménye:a cellulit, seprűvénák, visszerek, az artrózis és a csontritkulás. Hatásmechanizmusa: A test vagy arc felületét egy speciális elektrolit géllel bekenjük.

Az ízületeket alkotó porcfelszínek súrlódásmentes mozgásához ízületi nedvre van szükség. A porc erős összenyomásakor a proteoglykánhoz kötött víz egy része felszabadul, és síkosító hatásával hozzájárul az ízület működéséhez.

Ezt követően Ön befekszik egy speciális zsákba, vagy az arca elé helyezünk egy burát. Majd kívülről több milliószorosára növelt ionfürdőt biztosítunk a szervezet részére.

Leggyakoribb ízületi megbetegedések és tüneteik

Az ionok úgy hatolnak át a bőrön keresztül, mint az elektromos áram. A savak és méreganyagok elektrokémiai úton semlegesítődnek és a kiválasztó rendszeren keresztül távoznak.

Hatása: A sejtekig artrózisos kézkezelés negatív ionok több és jobb sejtosztódást idéznek elő Feszesebb has, fenék, comb Regenerál, feszesíti az arcot és dekoltázst Szem alatti karikák, rosacea, bőrhibák jelentős javulása Csökken a cellulit.