Izületi problémák - Termémedicinagyogyszertar.hu

Ízületi tisztítószerek, Add more from Wishlist

Tartalom

  A kutatók is megerősíthetik: takarítani veszélyes Amíg a tisztítószerek rövid távú asztmára gyakorolt káros hatása már eléggé ismert, és jól dokumentált, a kutatóknak még nem állt rendelkezésére elég ismeret a hosszútávon jelentkező hatásukról.

  ízületi tisztítószerek rázza az ízületeket fájdalom nélkül, mit tegyen

  Az egyetem kutatói a hosszú vizsgálat során több, mint résztvevőtől származó adatot elemeztek. A résztvevők átlagéletkora 34 év volt a kutatás kezdetekor, amelynek keretében a szakemberek 20 évig követték figyelemmel a vizsgált egészségügyi területek alakulását.

  A tanulmány megállapította, hogy a takarítással nem foglalkozó nőkhöz képest: 1.

  ízületi tisztítószerek ízületi fájdalom injekciók movalis

  A rendszeresen takarító, illetve takarítóként dolgozó nőknél a másodperc alatt erőltetve kilélegzett térfogat Ízületi tisztítószerek — vagyis az a levegő mennyiség, amelyet egy ember erőltetve ki tud szorítani tüdejéből 1 másodperc alatt — 3,9 milliliterrel többet csökkent évente a nem takarítókhoz képest, míg ízületi tisztítószerek otthon rendszeresen takarítóknál ez a mennyiség 3,6 milliliter volt.

  Az erőltetett vitálkapacitás FVC pedig — vagyis a teljes levegőmennyiség, amelyet az ember erőltetve ki tud lélegezni — évente 4,4 milliliterrel gyorsabban csökkent az otthon rendszeresen takarítóknál, és 7,1 milliliterrel a takarítóként dolgozó nőknél.

  ízületi tisztítószerek ebből a vállízület ízületi gyulladása

  Az ilyen mértékű tüdőfunkció-csökkenés hasonlatos a dohányzás okozta romláshoz, nagyságrendileg ez évente 20 doboz cigarettának felel meg. A kutatók úgy gondolják, hogy a tüdőfunkciók csökkenése ahhoz az irritációhoz kapcsolható, amelyet a legtöbb tisztítószer okoz a légcső és a légzőszervek nyálkahártyáján.

  A vegyszerekből belélegzett részecskék pedig idővel tartós károsodásokat, elváltozásokat okozhatnak a légzőszervekben.

  ízületi tisztítószerek nyaki csontritkulásos görcsök készítményei

  A vizsgálat során a szakemberek igyekeztek figyelembe venni minden olyan tényezőt, amelyek az eredmények pontosságát befolyásolhatják, beleértve a dohányzási szokásokat, a testtömegindexet és az iskolai végzettséget is.