Magyarország a XX. században / Állatorvos-tudomány

Közös állatgyógyászat

közös állatgyógyászat miért fáj a könyökízület

Libourne, Franciaország- A Baromfi Egészségügyi Világszövetség WVPA a Cevaval együttműködve büszkén jelenti be egy digitális könyvtár elindítását a baromfi állatgyógyászat témakörében, amely lehetővé teszi, hogy a felhasználók a baromfi egészségügyi cikkek között keressenek kulcsszavak vagy a szerzők neve alapján. A cikkek neves folyóiratokban megjelent tudományos írások és releváns nemzetközi konferenciákon tartott előadásokból származnak. Jelenleg a könyvtár jóval több mint ilyen cikket tartalmaz.

közös állatgyógyászat tápláló krémek ízületekhez

A könyvtár célja az, hogy egy globális szakirodalmi forrásul szolgáljon a témában, amely elérhető a baromfi állatorvosok, állatorvos hallgatók és bárki számára, aki komolyan érdeklődik a baromfi egészségügy illetve baromfi betegségek iránt. A digitális könyvtárban található anyag ugyanolyan hasznos lesz azoknak az állatorvosoknak, akik Ázsia és Afrika folyamatosan változó baromfi iparában szolgálnak, mint azoknak, akik Amerika és Európa stabil baromfi iparában tevékenykednek.

közös állatgyógyászat térdízület degeneratív ízületi kezelése

A mi feladatunk, és az elkötelezettségünk, hogy megkönnyítsük a szakmai képzést a baromfiipar számára, amely lehetővé teszi számukra, hogy sikeresek legyenek az elkövetkező nehéz évtizedekben. Szintén a Hírek és Média közös állatgyógyászat.

Tavaszi teendők az állatorvosnál