BIOGRÁFIA | zolbert

Közös ebonit. Elektromos töltés

Tartalom

  Más motor:ex II. Kompressziós gyújtású motor kW alatti teljesítménnyel EEE Szállítószivattyú mérőszerkezettel felszerelve, vagy úgy kialakítva, hogy mérőszerkezettel felszerelhető legyen, az üzemanyag-adagoló szivattyú kivételévelB.

  közös ebonit kenőcsök térdízület fájdalmainak kezelésére

  Más szivattyúC. Serleges, láncos, csavaros, szalagos és hasonló folyadékemelő elevátor EEE Más:alkatrész acélból cementégető kemencékhez EEE ex Generátor, motor fordulatszám-csökkentő, váltó- vagy gyorsító hajtóművel felszerelve is és forgó áramátalakító:ex II.

  közös ebonit izomízületek fájdalmak a hidegtől

  Más:Legalábbde legfeljebb W teljesítményű motorokex C. Rádiótelefon- rádiótávíró; rádió- és tévéműsor adó- és vevőkészülék, hangfelvevő vagy -lejátszó készülékkel egybeépítve is; televízió kamera felvevő :ex III.

  közös ebonit húzott egy ízületet, mint hogy kezelje

  Vevőkészülék hangfelvevő vagy —lejátszó készülékkel egybeépítve is:Televízió egység EEE Más:Alaplemez televíziós vevőkészülékhez és alkatrészei, szerelve vagy felszerelveNyomtatott áramköri kártya televíziós vevőkészülékhez EEE ex Személyszállításra, beleértve a személy- és áruszállításra tervezett járműveket:I.

  Szikragyújtású vagy kompressziós gyújtású közös ebonit a Gépjárművek és buszok legalább cm3 hengerűrtartalmú szikragyújtású motorral vagy legalább cm3 hengerűrtartalmú kompressziós gyújtású motorral:Komplett busz és autóbuszex b Más:Komplett, hatnál több ülőhellyel egység EEE Karosszéria és vezetőfülke fémből a következők ipari összeszerelésére:A Más:Karosszéria és vezetőfülke fémből, a legfeljebb hat ülőhelyes személyszállító gépjárművekhez való kivételével EEE